Apa sampeyan ngerti modul sing paling nuntut?

Modul kanthi kesempatan profesional

Yen sampeyan sinau ESO utawa ngrampungake sekolah menengah ndhuwur lan sampeyan ora yakin manawa sampeyan pengin sinau modul latihan utawa karir, utawa yen sampeyan pengin terus sinau, bisa uga artikel iki bakal mbantu sampeyan ngilangi keraguan. Apa sampeyan ngerti modul sing paling nuntut? Mboten? Ing kene, dakkandhakake: babagan modul sing paling akeh dijaluk ing 2014 lan 2015.

Elinga yen sampeyan mung ngrampungake ESO, sampeyan bisa ngakses modul kelas menengah lan yen sampeyan wis rampung sekolah menengah, sampeyan bakal bisa ngakses jurusan menengah lan biji unggul. Iki minangka syarat penting supaya bisa ndhaptar kanggo ngetik salah sawijining.

  • Energi sing bisa dianyari Iki minangka panelitian sing nyiapake siswa supaya bisa nginstal utawa njaga panel surya, pabrik utawa piranti energi terbarukan liyane. Iki minangka sektor sing saya suwe saya suwe saya maju lan dikarepake kesempatan kerja bakal terus saya mundhak, sanajan kita ora cetha manawa bakal ana ing Spanyol.
  • Administrasi lan manajemen. Sanajan priori bisa uga katon yen modul iki ora ana output, nanging ora ana gandhengane karo kasunyatan. Ing meh kabeh proyek sampeyan butuh wong sing ana gandhengane karo administrasi lan manajemen kayata asisten administrasi, sekretaris, resepsionis lan profil saka jinis iki.
  • Kesehatan Cabang kesehatan nawakake akeh outlet. Ing kasus iki, kita ngomong babagan modul sing ana gandhengane karo alat bantu keperawatan utawa perawatan sosial-kesehatan, amarga iki profil sing paling akeh dikarepake pungkasan ing bidang iki. Modul iki uga bisa dadi jembatan kanggo nuli nindakake gelar utawa karir universitas kanthi jinis sing padha kayata Perawat utawa Kedokteran.
  • IT Ora ana gunane manawa sektor kasebut sing paling akeh berkembang. Kayane minangka salah sawijining sawetara sing slamet saka krisis sing saiki kita alami. Teknologi anyar lan jaman informasi dadi aturan sing saiki, lan ora perlu duwe teknik komputer kanggo nyedhiyakake sampeyan ing sektor iki amarga ana modul sing ana gandhengane karo sektor iki kayata program komputer utawa program eksploitasi, sing paling terakhir gegandhengan pangopènan lan operasi ing 'hardware' saka tim.

Iki minangka 4 lapangan tematik sing paling disenengi ing modul profesional saiki, dadi uga sing paling nuntut lan mulane sing duwe kesempatan paling profesional. Pilih dhewe miturut pilihan lan pilihan sampeyan yen ora pengin entuk gelar sarjana. Dina iki, luwih becik dadi spesialisasi babagan apa wae supaya mengko bisa kerja.


Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marcelo oliveira ngandika

    Tawaran kursus pelatihan kejuruan ing Spanyol wiyar banget. Kaya sing kasebut ing artikel iki, ana akeh kemungkinan ing bidang kesehatan, IT, administrasi lan manajemen, nanging ana uga program latihan profesional liyane sing akeh dikarepake ing Madrid lan duwe lapangan kerja sing akeh, kayata para profesional fisik animasi lan olahraga, sing biasane makarya ing pusat pendhidhikan lan olahraga ing kutha kasebut.

    Yen seneng olahraga, aku ngirim informasi iki sing bisa dadi alternatif sing bisa dipikirake.