Pengaruh

Pengaruh siswa

Nalika sinau, kita bakal bisa nampa akeh pengaruh sing bakal ngowahi swasana.

Descanso

Usaha banget

Mupangate sinau iku apik, nanging kudu dipikirake sawetara konsep.

Cilik

Kasus kasebut

Kasus kasebut minangka salah sawijining alat sing paling penting sing kudu sampeyan gawa ing kelas. We menehi sawetara tips.

Mikir

Tanpa bisa mikir

Kadhangkala nalika gugup banget, kita bakal angel mikir lan sinau.

Cathetan

Dawane cathetan

Dawane cathetan bisa beda-beda, gumantung karo apa sing kudu ditulis.

Kesel

Lemes

Nalika sinau, bisa uga awake dhewe lemes.

Teks sing digaris ngisor

Ing ngisor iki

Garis ing ngisor iki minangka cara sing apik kanggo sinau, supaya bisa fokus karo isi cathetan.

Ballpoint

Pentinge bahan pasinaon

Pentinge bahan sing bakal digunakake kanggo sinau cukup akeh, mula kita kudu milih kanthi tliti.

Otak

Tambah memori sampeyan

Kita menehi sawetara tips supaya sampeyan bisa sinau lan nambah jumlah memori lan kualitas memori.

Ngetik

Tundha-tundha

Kita nerangake makna tembung procrastinate, lan sawetara tips kanggo nyegah kegiatan iki.

Mundur

Saka mundur spiritual

Kita ngomong babagan kemungkinan bakal mundur ing spiritual sawise sinau sawetara wulan.

Lilin

Tekan watesan

Apa sing kedadeyan nalika kita entuk wates? Kita menehi rong conto kanggo mbantu sampeyan babagan iki.

Calle

Sinau ing dalan

Nyemak konten ing dalan uga minangka teknik sing apik sing bakal mbantu ujian.

multimedia

Multimedia nglipur aku

Sanajan sinau nganggo konten multimedia bisa nyuda konsentrasi, sing sejatine kadang bisa mbantu.

Pengusaha

Pengusaha yaiku siswa

Dadi wirausahawan minangka filsafat sing dadi saya misuwur lan saliyane iku mbantu akeh wong supaya bisa makarya.

Kas

Multiple bentuk santai

Relaksasi bisa dadi salah sawijining faktor utama sing bakal mbantu sampeyan sinau. Kita menehi sawetara tips babagan iki.

Tiba

Tiba kebiasaan sinau

Disaranake sawetara kabiasaan sing kudu sampeyan ganti kanggo sinau nalika musim gugur.

Lelungan

Lelungan lan sinau

Plancongan lan sinau bisa dadi tugas sing angel. Soko sing bakal digawe luwih gampang yen nindakake sawetara aturan.

Sinau

Ngaso plancongan

Yen ora nggayuh subyek, kita bisa uga kudu sinau babagan plancongan. Apa sing bakal sampeyan lakoni, yen ngono?

Kesel

Kesel

Kesel bisa kabukten, luwih-luwih nalika sinau utawa kerja kanthi akeh. Kita bakal ndeleng sawetara fitur sing paling apik.

anak

Mangkene kudu sinau bocah

Kita menehi tips babagan carane wong tuwa kudu mulang bocah supaya sinau. Kepiye carane dheweke kudu nindakake?

Wektu

Ngormati jadwal

Salah sawijining perkara sing kita pakai nalika kudu sinau yaiku jadwal. Lan ngurmati iku penting.

Nyenengake

Sinau, nyenengake utawa mboseni?

Akeh komentar yen sinau iku mboseni. Apa sing sampeyan pikirake yen diwartakake nyenengake? Kita menehi sawetara tips babagan topik iki.

Sinau

Taun sinau

Sinau kursus minangka tugas sing bisa ditindakake sawetara taun. Iki minangka komitmen sing kudu kita tampa nalika siyap sinau.

Sinau

Akhir minggu sinau

Akhir minggu uga bisa digunakake kanggo sinau. Nanging, apa rekomendasi sing apik? Ayo goleki kemungkinan iki.

Pasinaon

Napa pasinaon penting banget?

Pentinge panelitian gedhe. Saka wong kasebut, kita bakal entuk ilmu sing bakal diduweni mengko, mula luwih becik sinau.

Komunikasi

Komunikasi iku penting

Komunikasi bakal dadi salah sawijining aspek dhasar saka kita, mula dadi luwih becik kita wiwit promosi kanthi cepet.

Kursus anyar

Kepiye awal kursus?

Awal kursus bisa uga angel, nanging kita nganggep minangka kesempatan sing apik kanggo miwiti sinau maneh lan sinau bab.

Descanso

Ati-ati akhir minggu

Akhir minggu yaiku rong dina sing biasane ngaso. Kita kudu ati-ati amarga bisa mbebayani tumrap prestasi siswa.

Buku Teks

Dilema buku teks

Cetha yen regane buku pelajaran regane larang banget. Biaya sing ora bisa ditanggung akeh kulawarga ing krisis.

Moleskine

Moleskine, notepad sing populer

Notebook moleskine wis dadi barang sing dibutuhake ing tas ransel siswa. Dheweke bakal mbantu kita nulis cathetan kanthi cepet.

Ideas

Nalika ide ilang

Ana kalane, nalika jaman mahasiswa, kita duwe munggah-mudhun cilik sing bisa mengaruhi kinerja kita.

Beasiswa

Saingan beasiswa

Entuk nilai sing apik bisa menehi hadiah, nanging apa kudu entuk saingan? Kita ora precaya.

Sinau

Sinau kanggo tujuan

Salah sawijining cara kanggo sinau yaiku kanthi tujuan. Kita priksa cara iki, lan menehi tips babagan carane nindakake.

Sinau nganggo komputer

Cathetan, ing komputer?

Endi sampeyan luwih seneng sinau, ing kertas utawa ing komputer? Kita mbantu sampeyan njupuk keputusan babagan format sing bakal dipilih.

Cara nggawe outline

Tips cilik nalika nggawe outline kanggo maneh cathetan ing menit pungkasan sadurunge ujian.

Pentinge latihan terus-terusan

Kanthi wektu sing lagi ditindakake, penting banget kanggo nganyari, luwih-luwih yen sampeyan duwe klaim kerja utawa mikir nglamar ...

Andalusia mbatalake pitulung kanggo freelancer lan profesional

Pungkasan, krisis ekonomi sing dialami Andalusia wis ditransfer menyang subsidi sing diwenehake Junta kanggo karyawan mandhiri lan menyang UKM. Tujuan hibah kasebut yaiku nggawe kegiatan ekonomi ing 8 propinsi Andalusia. Pinjaman lan jaminan kasebut dibatalake dening Menteri Ekonomi, Inovasi, Ilmu Pengetahuan lan Pakaryan.

Kursus kanggo nganggur ing Alcorcón

Dewan Kutha Alcorcón bakal ngembangake kursus pelatihan kejuruan kanggo kerja supaya nyoba menehi pengangguran kutha luwih akeh kesempatan golek kerja. Kursus kasebut bakal diwenehake dening Departemen Ekonomi, Pakaryan lan Teknologi Anyar, sing dipimpin dening Carlos Gómez. Walikota wis ngumumake perjanjian karo Komunitas Madrid kanggo nglengkapi kursus kasebut.

FEDETO bakal nyedhiyakake pelatihan kanggo para pekerja mandhiri lan aktif

FEDETO bakal nyedhiyakake pelatihan wiwit wulan Februari ngarep kanggo buruh mandhiri lan UKM ing propinsi kasebut. Iki minangka pelatihan gratis lan pelatihan online babagan subjek sing paling dibutuhake para pekerja mandhiri lan bisnis cilik lan menengah. Antarane kursus sing bisa ditemokake, kita duwe kursus manajer digital, asisten manajer, manajemen biaya, manajemen ekonomi lan finansial, manajemen wong, manajemen tim lan manajemen wektu.

jaran

Beasiswa Faja Caja Madrid

Obra Social Caja Madrid nembé ngumumake panjaluk beasiswa kanggo siswa FP, beasiswa sing apik banget sing ngidini promosi Pelatihan Vokasional ing antarane para siswa sing pengin sinau terus.

rencana

Apa sing kudu duwe skema sing apik?

Salah sawijining alat sing paling penting nalika sinau yaiku nggawe garis gedhe. Skema sing nyukupi kabeh persyaratane bakal luwih gampang kanggo kita lulus subyek lan ngerti kabeh.

30 beasiswa kanggo tata rambut lan estetika saka L'Oréal

Merk kecantikan L'Oréal sing apik nawakake kesempatan kanggo 30 wong enom sing bakat ing sektor tata rambut lan kecantikan kanggo nikmati salah sawijine "Hibah FP L'Oréal Impulsa lan Aesthetics FP Grants". Kanthi cara iki, merek L'Oréal sing populer ngupayakake menehi pahala marang upayane para mudha sing sinau gelar menengah ing sektor kasebut. Salajengipun, "Beasiswa L'Oréal Impulsa Hairdressing and Aesthetics FP Beasiswa" iki ditujokake kanggo siswa sing kalebu kulawarga sing nganggur utawa duwe masalah finansial, kanthi tujuan supaya para remaja ora nate sinau.

Menteri Pendidikan njamin manawa VET minangka kunci kanggo ucul saka krisis kasebut

Mangkene kepiye lan yakin Menteri Pendidikan saiki José Ignacio Wert sajrone pratelan paling anyar. Miturut Menteri Partai Popular, latihan profesional kudu dadi kunci sing ngidini kita ucul saka krisis. Menteri Wert percaya manawa kolaborasi sing kuat ing antarane bisnis lan pamrentah bisa nggawe pelatihan kejuruan dual sing kuat, praktis lan nguntungake.

Tambah jumlah tawaran proyek sing mbutuhake gelar pascasarjana

Amarga kahanan kerja angel sing ditemokake ing negara kita, Adecco wis nyiapake laporan kanthi tujuan supaya bisa menehi cahya lan menehi pitunjuk tartamtu. Miturut panelitiane, sawise nganalisa meh 800.000 tawaran kerja kanggo ngerteni permintaan pelatihan perusahaan Spanyol, 5,5% tawaran proyek sing ditemokake ing Spanyol njaluk pasinaon pascasarjana minangka syarat penting, mung duwe siji karir ora bisa digunakake.

makroekonomi

Game makroekonomi

Dina iki kita nggawa game makroekonomi kanggo sinau babagan cara kerja ekonomi negara nalika seneng-seneng. Makroekonomi minangka bagean saka ekonomi sing tanggung jawab nganalisis, antara liya, manajemen sawijining negara ing level moneter utawa fiskal.

MAPFRE miwiti program 200 beasiswa pelatihan asuransi

Perusahaan asuransi MAPFRE, liwat Institut Ilmu Asuransi, nyedhiyakake 200 beasiswa pelatihan khusus kanggo para pengangguran. Hibah kasebut ngidini siswa ngakses gratis menyang pelatihan canggih liwat e-learning. Latihan kasebut disengkuyung dening Universitas Kepausan Salamanca.

Milih karir bilingual

Wis ana sawetara universitas Spanyol sing nawakake program gelar ing dwibasa, utamane ing bidang finansial, Hukum lan Teknik.

Forum siswa, pitulung sing penting

Forum siswa minangka pitulung gedhe kanggo nuntun lan njlentrehake kabeh keraguan babagan karir, ujian mlebu, syarat utawa kesempatan profesional

Notebook hobi musim panas

Notebook hobi minangka kegiatan online kanggo ngembangake katrampilan tartamtu ing bocah-bocah ing siklus I sekolah dhasar lan pendhidhikan khusus.

Kawicaksanan kerja aktif ngalami penurunan 21%

Amarga krisis ekonomi sing nyerang negara kasebut, kabijakan kerja aktif lan anggaran uga ora bisa ditindakake. Ing taun 2012, anggaran kanggo kabijakan kerja aktif bakal mudhun 21%, tunjangan pengangguran bakal dibayar 5,4% lan pelatihan kanggo para pengangguran lan para buruh mudhun 34%.

Karir kanthi masa depan paling apik saiki

Karir kanthi masa depan paling apik saiki

Sawetara karir duwe masa depan sing luwih apik tinimbang liyane. Aja ketinggalan lan mutusake sinau babagan apa tegese kesempatan kerja sing luwih gedhe kanggo sampeyan.

Matematika tic-tac-toe

Matematika tic-tac-toe

Tic Tac Count minangka game tic-tac-toe matematika sing sapa entuk telung operasi dhasar bisa ngatasi pastime klasik.

Sinau lan praktik kaligrafi seni

Sinau lan praktik kaligrafi seni

Yen sampeyan pengin ngrampungake katrampilan nulis tangan, sing paling apik, tanpa mangu-mangu, yaiku latihan terus-terusan lan sinau teknik sing pas.

Tabel perkalian sing dikurangi

Kunci kanggo sinau tabel perkalian

Bocah-bocah mesthi ora duwe wektu kanggo sinau babagan tabel perkalian. Sampeyan bisa mbantu dheweke nganggo trik dhasar supaya ora rumit kanggo dheweke.

nyiyapake perjalanan sinau

Siapke perjalanan sinau

Perjalanan sinau minangka insentif kanggo menehi upayan kanggo kursus lan makili pengalaman budaya lan urip bareng sing ngiyatake.

Supaya siswa tetep kasengsem ing kelas

Supaya siswa tetep kasengsem ing kelas

Pancen angel njaga perhatian sing padha ing kelas saben dina lan kabeh jam. Sawetara pangaturan sing gampang, ditambah karo toleransi sing sithik, bisa nambah kahanan.

Bingo Matematika

Math bingo kanggo muter lan sinau

Bingo Matematika minangka aplikasi online sing digunakake kanggo entuk ketrampilan lan nyepetake nalika ngrampungake papat operasi matematika dhasar.

Siapke kanthi selektif kanggo milih

Siapke kanthi selektif kanggo milih

Selektivitas minangka tahap sing nemtokake sadurunge mlebu ing Universitas, lan kalebu konsentrasi kabeh energi kanthi maksimal kanggo lulus kanthi nilai sing apik, nanging uga dibutuhake - saliyane- kerja wis rampung ing taun-taun sadurunge

Kelas literasi diwasa

Kelas literasi diwasa

Kelas literasi kanggo wong diwasa diatur liwat asosiasi lan kotamadya lan tujuane para pinituwa supaya bisa maca lan nulis

Simulator resolusi konflik kelas

Simulator resolusi konflik kelas

ITE ngluncurake aplikasi virtual kanggo guru sing bisa nggawe lingkungan sekolah lan simulasi konflik sing beda lan sinau ngatasi kanthi bener.

Dolanan abjad

Sinau lan praktik urutan abjad

Game urutan alfabetis ngidini sampeyan entuk katrampilan supaya tembung kasebut kanthi bener, saengga bisa sinau nggunakake kamus kanthi luwih apik, kayata.

Siklus kertas

Siklus kertas

peran sampeyan penting yaiku situs web sing nawakake informasi lingkungan lan mikir proses rumit nggawe kertas, sing bakal dileksanakake ing kelas.

Ujian ing Kalipedia

Tes mandhiri kanggo siswa Menengah

Warta Kalipedia ngemot repositori ujian Pendidikan Menengah supaya sampeyan bisa nggunakake bahan kasebut minangka bahan kajian lan pasinaon.

encyclomedia panganan

Ensiklomedia panganan

Tujuan ensiklomedia panganan yaiku supaya bocah-bocah ngerti pentinge mangan kanthi bener, ngerti panganan sing apik lan fungsine ing awak.

Game penalaran logis

Penalaran minangka kualitas manungsa sing nuduhake setting gerakan pikiran supaya bisa narik kesimpulan lan ide tertib. Iki bisa dikembangake liwat macem-macem kegiatan lan game.

welding lan boiler, Latihan Profesional

Las lan boiler, Latihan Profesional

Entuk kualifikasi minangka teknisi las lan boiler bisa ditindakake kanthi ngrampungake siklus latihan Profesional, lan sawise 2000 jam ing kelas.

sumber matematika

Sumber Matematika

Dina iki, saiki ana 6 buku, digawe dening Adrián Paenza, babagan masalah matematika, sing bisa digunakake minangka sumber ing kelas.

Sinau seluler

Cara sinau anyar: sinau seluler

Pembelajaran seluler berkembang minangka kemajuan paling anyar babagan metode pengajaran adhedhasar teknologi informasi lan komunikasi anyar

Laporake akademi pengajaran

Laporake akademi pengajaran

Ngadhepi apus-apus ing akademi pengajaran, penting tumindak kanthi cepet lan kanthi cara undang-undang kasebut kasedhiya kanggo konsumen kanggo mungkasi kedadeyan kasebut

bagean sekolah

Bagéan sekolah

Laporan sekolah minangka sanksi sing ditemtokake dening sekolah minangka langkah disiplin tumrap tumindak sing ora cocog karo siswa.

Kutha Vera Almeria ngluwihi rong kursus pelatihan kanggo 30 wong sing nganggur

Konser Vera Almeria bakal nggawe loro tumindak latihan ing taun 2012. Loro-lorone kalebu ing pelatihan profesional kanggo lapangan kerja lan ana gandhengane karo pelatihan kanggo penjaga rumah sakit lan basa Inggris kanggo layanan pelanggan. Kanthi latihan kasebut, samesthine para pengangguran duwe kemungkinan luwih akeh kanggo nggabungake maneh ing pasar tenaga kerja.

markkit

markkit, marker pen… kanggo web

markkit minangka marker virtual sing bisa menehi tandha teks lan paragraf kanthi cara sing padha kaya yen nggunakake marker konvensional.

Ngadhepi suspense

Tanggal kuncine wis cedhak, sing nutup masa sekolah pertama lan bakal entuk nilai, lan kegagalan sing diwedeni. Kepiye cara ngrampungake suspense?

Tabel multiplikasi angsa

Kalah wedi tambah akeh

Ing proses sing ora bisa dilalekake kanggo sinau tabel perkalian, ana macem-macem aplikasi sing mbantu nyemak apa sing wis dingerteni, nalika bocah seneng

bubbl.us

Bubbl.us, peta konsep kanggo sinau

Bubbl.us mbantu sampeyan, kanthi online, kanggo nggawe peta konsep sing bisa disesuaikan, sing bisa disimpen, dicithak utawa dilebokake ing web kanthi gampang lan cepet.

Pilih maca buku

Pilih maca buku

Conto sumber daya sing apik sing bakal mbantu kita nemokake buku maca sing paling cocog kanggo para siswa.

ECYL bakal duwe beasiswa € 3,5 yuta kanggo para pengangguran

Layanan Ketenagakerjaan Umum Castilla (ECYL) bakal duwe anggaran € 3,5 yuta kanggo kursus sing saiki wiwit nandur modhal ing pelatihan lan beasiswa. Beasiswa kasebut bakal kasedhiya kanggo para pengangguran sing nindakake sawetara latihan kanggo Pelatihan Kejuruan kanggo Tenaga Kerja. Beasiswa kalebu, ing sawetara kasus, transportasi, dewan lan penginapan.

program akreditasi kompetensi

Akreditasi kompetensi

Kanthi panggilan akreditasi profesional Menteri Pendidikan, sapa wae sing duwe pengalaman kerja bisa entuk kualifikasi sing cocog.

Generator kertu sekolah

Generator kertu sekolah

Generator kertu sekolah ngidini konfigurasi kustom kanggo kertu kegiatan kanthi macem-macem subjek sing bisa dipilih.

Karir survey

Karir Topografi

Topografi nuduhake kasunyatan nggawe representasi grafis ing permukaan bumi, nggunakake rencana.

Komunitas Madrid kanggo sisipan pegawe cacat

Dewan Pamrentah Komunitas Madrid wis nyawisake € 950.000 kanggo nggawe hibah sing ngidini integrasi tenaga kerja para penyandang cacat ing lingkungan geografis komunitas otonom. Minangka wahana penyisipan tenaga kerja yaiku Pusat Pakaryan Khusus.

Jaringan sosial Matematika

Sangakoo, jaringan sosial matématika

Sangakoo minangka jejaring sosial sing didedikake kanggo para siswa sing duwe kaprigelan lan kepengin nuduhake ilmu babagan matematika, lan alat sing apik kanggo sekolah

Rodha ngelmu

Rodha ngelmu

Roda ilmu minangka sumber, kanthi wujud tes, kanggo nindakake tes ilmu lan nggawe pedoman pelatihan

Sipat Pendidikan

Sipat Pendidikan

Misi pendhidhikan yaiku nyebarake lan nggedhekake ilmu babagan subjek iki minangka bahan dhukungan kanggo guru lan siswa.

Kotamadya Segovia ngluncurake promosi anyar Program Factor E.

Telung tumindak latihan anyar kanggo lapangan kerja bakal diwiwiti ing kutha Segovia yaiku program Peluncuran Faktor E. sing wis tradisional. Saiki, proses panrima aplikasi kanggo wong-wong mau mbukak nganti tanggal 18 Maret. Telung tumindak pelatihan kejuruan anyar kanggo lapangan kerja yaiku "Manajemen Warehouse lan Operasi Penanganan", "Asisten Cuci Cuci lan Garing" lan "Asisten Dagang lan Dagang".

Sarjana Kartografi

Sarjana Kartografi

Cartography tanggung jawab kanggo panelitian babagan permukaan bumi lan interpretasi liwat peta

Sugeng Dinten Guru

Menehi program pelatihan lan lapangan kerja Junta de Castilla - La Mancha

40 bakal dadi bengkel kerja sing digawe dening Junta de Castilla - La Mancha lan tujuane kanggo nyedhiyakake pelatihan lan kontrak tenaga kerja kanggo 432 wong sing nganggur sing umure luwih saka 25 taun. Penyajian rencana kasebut digawe ing kutha Carrión de Calatrava dening Menteri Tenaga Kerja, Kesetaraan lan Pemuda.

Dewan Kota Santander bakal nglatih 250 nganggur

Dewan Kota Santander liwat Departemen Pemuda, Pakaryan lan Teknologi Anyar bakal nyedhiyakake pelatihan kanggo 250 pengangguran sing kadaptar ing kutha kasebut. Latihan iki bakal ditindakake liwat 20 kursus. Rencana latihan anyar kanggo para pengangguran wis dikomunikasikan dening Councilor Samuel Ruiz lan tujuane kanggo ngatasi permintaan sing kuat kanggo latihan sing dituntut dening warga Santander.

Buku Teks

Kursus monitor pelatihan kerja diwiwiti ing Almería

Yayasan Sosial lan Tenaga Kerja Almería wis nyusun wulan kapisan taun 2011 total 3 kursus kanggo para pengangguran sing tujuane kanggo nglatih dheweke dadi pelatih kerja. Kursus kasebut diwatesi kanggo 15 siswa lan duwe durasi 260 jam teori lan 90 jam praktis. Saben kursus kalebu modul latihan anyar.

Pusat sing nawakake program kualifikasi profesional

Pusat Resmi program Kualifikasi Profesional

Program kualifikasi profesional mbisakake para mudha ing umur 16 lan 21 taun mlebu pasar tenaga kerja kanthi kondisi sing luwih apik lan entuk sertifikat pendidikan menengah wajib.

Platform buku teks digital

Teks Digital, Buku Teks Multimedia

Digital-Text lair nirlaba lan tujuwane nyebarake ilmiah, amarga digawe buku teks sing didigitalisasi, dening tangane para profesional lan tenaga ahli sing hebat

Alat MALTED, gratis nanging pelarut

Penjelasan piranti lunak MALTED khusus, lingkungan kerja kanggo pengembangan praktik lan latihan kanggo siswa, dikembangake lan dibiayai dening Menteri Pendidikan Spanyol lan Uni Eropa

Piranti lawan

Oposisi minangka tugas sing angel lan akeh korban. Butuh akeh gaweyan, tanpa lali sabar banget, ya ...

Telpon kanggo mungsuh

Mangkene sawetara telpon yen sampeyan nemoni tantangan sing angel kanggo golek proyek lan sampeyan duwe ...

Kursus Multimedia Bagian 2

Wingi kita mulai nawakake sumber web sampeyan supaya bisa entuk kursus multimedia sing bisa nguatake pelatihan lan ilmu….

Sinau kelompok III

Sinau Terus ing klompok I lan Sinau ing klompok II: Link pertama kanggo nggawe grup yaiku ...

Sinau klompok II

  Ngrampungake apa sing kasebut ing artikel sadurunge, Learning Group I, aku bakal menehi dhaptar mupangat sing ...

Sinau klompok

Sinau kelompok ora omong kosong ... Wis akeh mupangate, bisa uga tanpa sadhar, akeh sing nemokake ...

Tahap maca I: Pra-maca

Pra-maca minangka kegiatan preparat kanggo maca dhewe, sing ngidini sampeyan entuk ide umum babagan ...

Aturan memoteknik

Yen sampeyan wis sinau akeh ing urip iki, aku mbayangake, sanajan sampeyan ora ngerti apa Aturan MEMOTEKNIS, mesthine ...

A pitulung kanggo sinau "maca"

Dina iki aku pengin menehi conto sing bisa ditindakake kanggo ngerti manawa sampeyan ngerti cara maca (lan ngerti) apa sing diwaca utawa ...

Basa awak

Nalika ngobrol karo kanca, biasane kita ngalihake tangan, utawa ayunan, utawa nggawe rai nganggo rai ...

Teknik master

Salah sawijining teknik sing biasane digunakake kanggo entuk asil sing apik (lan sanajan bisa uga ora bisa digunakake kanthi sukses) ...

Teknik Kartun

Teknik mémonic (yaiku teknik komik) duweke para siswa ...

Eling-eling

Nalika kudu sinau, sing kudu kita lakoni yaiku ngapalake teks ing ngarep supaya, nalika ...