Apa sampeyan ngerti manawa ana dina sing sampurna kanggo ngirim resume?

Yen sampeyan ngirim puluhan resume lan ora ana nasib apa-apa, apa sampeyan wis kepingin weruh kesalahan endi? Apa sampeyan mikir manawa sampeyan bisa ngirim ing dina sing angel kanggo sektor sumber daya manungsa utawa ing jam sing ora produktif?

Kabeh bisa dadi! Dina iki, kita critakake ing artikel iki dina utawa dina sing paling cocog kanggo sampeyan ngirim resume menyang perusahaan sing ana lan uga jam sing paling produktif nalika perusahaan nglumpukake lan ndeleng resume wong sing pengin ngakses posisi kasebut.

Kapan ngirim resume lan nalika ora

El wayahe paling apik Umumé, kanggo ngirim CV menyang perusahaan yaiku nalika penawaran kerja bubar. Yen proses pemilihan wis ditindakake, mula bakal angel ditangkep dadi calon. Mula pentinge luwih ngerti tawaran kerja paling anyar ing macem-macem mesin telusuran kerja sing saiki ana.

El dina paling apik ing minggu iki kanggo ngirim kurikulum tanpa ragu-ragu dina Senen. Biasane dina sing dipilih dening akeh perusahaan kanggo maneh saran calon sing wis dikirim. Mula, yen ngirim CV ing wayah sore Minggu utawa Senin esuk, sampeyan mesthi bakal dadi wong sing dipilih. Nanging, yen sampeyan ngirim dina Jumuah utawa Setu, aplikasi sampeyan bisa uga ditrapake kanggo akeh wong liyane.

Lan kanggo jam, luwih becik ditindakake ing wayah esuk ... Yen ngirim CV awan utawa sore, perusahaan-perusahaan sing nutup jam 2 utawa 3 awan lan ora mbukak nganti esuke, ora bakal weruh CV sampeyan nganti sawetara dina sabanjure lan muga-muga sukses.

Muter kabeh mau bisa mbantu sampeyan golek gaweyan kanthi luwih gampang. Kanggo nyoba teknik lan cara anyar sing ora cocog!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.