Beasiswa kanggo sinau ing luar negeri

Dina iki saiki diwenehi sawetara beasiswa kanggo sinau ing luar negeri manawa kita duwe kamungkinan kanggo njaluk yen kita tundhuk karo kabeh syarat formal sing dituntut.

Sing paling misuwur: Beasiswa Erasmus +

Kita yakin manawa beasiswa iki mung bisa dijaluk nalika duwe karir utawa gelar lan duwe seri kredit sing wis disetujoni, nanging uga diwenehake ing tahap latihan siswa liyane. Iki minangka salah sawijining beasiswa sing paling misuwur lan paling dijaluk dening mahasiswa ing endi wae ing Eropa lan dimaksudake kanggo nambah mobilitas siswa kasebut ing antarane negara-negara sing melu Uni.

Ing beasiswa Erasmus, sampeyan bakal nemokake kabeh program iki:

  1. Pendidikan Sekolah: kanggo profesional prasekolah, pendidikan dhasar lan menengah (kalebu tenaga pengajar lan dudu guru).
  2. Latihan kejuruan: Iki ditujokake kanggo siswa, guru lan staf sing sinau utawa mulang Latihan Dasar, lan Latihan.
  3. Pendidikan sing luwih dhuwur: Diangkah menyang siswa siswa universitas, siswa doktoral lan tenaga pengajar ing level sing luwih dhuwur (gelar, karir, lsp.).

Beasiswa liyane sing kurang dikenal

  • Beasiswa Caixa.
  • Beasiswa Yayasan Ramón Areces.
  • Beasiswa Fulbright.
  • Beasiswa Global Argo.
  • Beasiswa Santander.
  • Beasiswa saka Pamrentah Cina.
  • Program Vulcanus.
  • Beasiswa UNESCO.
  • Program Cinda.

Beasiswa kanggo sinau basa

  • Beasiswa MEC: Kanthi iki sampeyan bisa sinau basa Inggris, Prancis utawa Jerman ing luar negeri.
  • Alat bantu sinau Kursus bahasa Inggris ing luar negeri.
  • Mbantu kanggo Kursus pendhidhikan basa Inggris ing Universitas Internasional Menéndez Pelayo.
  • Mbantu kanggo Program Immersion Basa ing kemah musim panas Inggris.
  • Bantuan kanggo kursus basa Inggris nalika musim panas: Kanggo wong enom antarane umur 16 nganti 30 taun.
  • Mbantu kanggo melu kursus immersion basa Inggris.

Beasiswa kasebut minangka sawetara saka akeh sing ana kanggo sinau ing luar negeri. Yen sampeyan kasengsem utawa kasengsem ing salah sawijining, aja ragu-ragu takon kabeh informasi sing ana gandhengane karo badan sing gegandhengan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.