Kursus gratis diwiwiti ing taun 2018

Apa luwih becik miwiti taun anyar 2018 kanthi latihan sing apik lan gratis? Ing kene sampeyan bisa! Ing artikel iki, kita menehi sawetara kursus gratis wiwit wulan Januari 2018, sing bisa sampeyan lakoni kapan wae lan kanthi jadwal sing fleksibel, mung kanthi kasedhiya sambungan internet.

Yen sampeyan pengin miwiti latihan taun lan ngembangake latihan sing ora diatur, iki wayahe. Gabung kursus sing paling sampeyan minat! Sampeyan duwe wektu kanggo nindakake.

Kursus: Pandemi. Infeksi virus anyar

Warta asring diwenehake babagan munculé infeksi virus anyar: virus flu H7N9 anyar ing Tiongkok, galur virus corona anyar ing Timur Tengah, demam tropis lan demam dengue ing Eropa kidul, epidemi Ebola anyar ing Afrika utawa Chikungunya ing Amerika Apa umum kabeh infeksi: yaiku kena virus. Saiki ing abad XXI, apa ana virus sing bisa ngowahi dunya? Apa ana epidemi global anyar? Napa infeksi virus anyar muncul?

Kursus iki nerangake apa virus kasebut lan kepiye carane berkembang, dheweke ngomong babagan asal-usul virus AIDS lan mula virus flu anyar. Sampeyan bakal weruh kepiye epidemi Ebola lan apa peran nyamuk nularake virus.

Data kursus

  • Tanggal wiwitan: 8 Januari 2018.
  • Suwene kursus: 6 minggu (udakara 15 jam sinau).
  • Dipuntedahaken dening Universitas Navarra.
  • Guru: Ignacio Lopez-Goñi.
  • Kanggo informasi luwih lengkap babagan kursus utawa dhaptar, pencet Kene.

Kursus: Pemasaran Digital

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau dhasar teknik utama marketing: saka cara situs web sampeyan kudu dirancang kanggo nggayuh tujuane, liwat cara nambah jaringan sosial utawa narik lalu lintas liwat posisi mesin telusuran, uga strategi iklan sing beda-beda sing saiki ana.

Yen sampeyan kasengsem ing jagad pemasaran digital lan pengin dilatih, iki minangka kesempatan sampeyan.

Data kursus

  • Tanggal wiwitan: 15 Januari 2018.
  • Suwene kursus: 6 minggu (udakara 30 jam sinau).
  • Ditunjuk dening Universitas Telekomunikasi.
  • Guru: George Pinilla.
  • Kanggo informasi luwih lengkap utawa dhaptar ing kursus, pencet Kene.

Kursus: Perubahan Iklim. Bukti, panyebab lan solusi sosial ekonomi.

Kursus kasebut nggabungake kekuwatan ilmiah karo analisis politik, uga nggabungake masarakat minangka elemen sing penting kanggo pangowahan. Sepisanan, nyedhiyakake basis ilmiah klimatologi lan negara seni ilmu iklim. Banjur nggawe krisis iklim dadi multi-krisis sipil, banjur ngrusak penyebab utama perubahan iklim, ngerteni akar ekonomi-ekonomi model produksi lan konsumsi saiki lan sektor produktif sing nyumbang kanggo masalah kasebut.

Data kursus

  • Tanggal wiwitan: 29 Januari 2018.
  • Suwene kursus: 7 minggu (kira-kira 35 jam sinau).
  • Dipuntedahaken dening Universitas Salamanca.
  • Guru: Samuel Martín-Sosa lan Francisco Sánchez.
  • Kanggo informasi luwih lengkap lan / utawa registrasi, klik Kene

Muga-muga kursus kasebut disenengi karo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.