Las lan boiler, Latihan Profesional

Jroning a siklus tengah Latihan Kejuruan, ing cabang saka Pabrik mekanik, sampeyan bisa entuk judhul Teknisi pengelasan lan boiler, sing dadi piwulang total udakara 2000 jam. Kanggo ngakses siklus iki, sampeyan kudu ngrampungake Pendidikan Menengah Wajib lan entuk judhul, uga yen, kayata, sampeyan wis duwe kualifikasi liyane minangka Teknisi lan uga yen wis sukses ngrampungake tes akses menyang siklus derajat menengah FP. (ing kasus iki yen sampeyan luwih saka 17 taun).

welding lan boiler, Latihan Profesional

Ing latihan sing gegandhengan karo welding lan boiler Sampeyan bakal bisa ngerti kepiye cara nggawe konstruksi logam, bentuk, motong, mekanisasi utawa pipa las lan struktur logam, nggunakake lan nggunakake macem-macem teknik nglereni, dilindhungi prosedur proteksi lan pangopènan, sinau manajemen mesin sampeyan kudu nyambut gawe, ngerti metrologi lan prosedur tes tartamtu, lsp., lan ing antarane kabeh ilmu kasebut, sampeyan uga bakal entuk latihan sing ditujokake kanggo fokus ing karya mbesuk liwat sing bener orientasi profesional.

Sawise rampung sinau sampeyan bakal bisa terus spesialis kanthi profesional. Salah sawijining cara metu yaiku milih a siklus kelas ndhuwur, ing antarane: Konstruksi logam, pangembangan proyek mekanik, desain manufaktur mekanik utawa cetakan logam lan polimer. Sampeyan uga bisa melu liyane siklus kelas menengah, lan entuk manfaat saka validasi sing cocog karo sampeyan.

Outlet liyane sing valid yaiku pasar tenaga kerja. Kanthi gelar Teknisi pengelasan lan boiler sampeyan bakal bisa digunakake ing industri metalurgi, ing sektor sing gumantung kayata gaweyan logam, nggawe kapal utawa langsung ing industri otomotif.


Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jose ngandika

    Halo, aku pengin ngerti informasi babagan kursus, rega, bentuk studi lan liya-liyane, matur nuwun kanthi sanget