Lima tujuan akademik kanggo taun anyar

Lima tujuan akademik kanggo taun anyar

Hitungan mundur kanggo pungkasan taun 2017 iki minangka wektu sing tepat kanggo nyetel target akademik anyar kanggo ngluncurake kaca tanggalan anyar kanthi tujuan positif. Ing Formasi lan pasinaon Kita menehi ide babagan target khusus sing bisa dadi inspirasi kanggo ningkatake pangembangan pribadi lan profesional.

1. Sinau basa

Basa penting banget ing masarakat saiki. Mula, nggawe registrasi ing sekolah resmi Basa utawa melu kelas pribadi ing akademi minangka undhangan sing apik kanggo sinau basa Inggris, Prancis utawa Jerman. Kajaba iku, sanajan sampeyan wis ngerti babagan salah sawijining basa kasebut, sampeyan bisa nambah level kanthi terus latihan.

2. Entuk biji sing apik

Cathetan luwih penting tinimbang sing sampeyan kira. Contone, nalika rampung sinau, sampeyan pengin terus sinau pascasarjana utawa nganakake gelar doktor, entuk beasiswa minangka target sing bisa mbantu sampeyan urip kanthi sumber sing luwih apik. Lan ing pirang-pirang kasus, entitas sing beda sing ngumumake beasiswa kanggo tujuan iki ngurmati rekor akademik calon minangka syarat sing penting. Dadi miwiti taun anyar nganggo tanggalan sinau sing mbantu sampeyan nambah skor tes.

3. Dolanan olahraga

Urip akademik duwe komponen gaya urip sing jelas amarga siswa nggunakake sebagean gedhe kanggo lungguh ing kursi. Liwat latihan olahraga fisik Sampeyan ora mung nambah kesejahteraan fisik, nanging uga psikologis. Liwat olahraga, sampeyan bisa nambah level perhatian lan konsentrasi, ngeculake stres, lan nyengkuyung carpe diem.

4. Nuwuhake pakulinan maca

Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa gabung karo klub sastra, dadi anggota perpustakaan lan nyilih buku kanthi rutin utawa nggawe koleksi buku filsafat dhewe; maca minangka pakulinan sing bakal nambah urip ing kabeh cara.

Uga ing bidang profesional amarga menehi sumber komunikasi luwih apik. Mungkin alesan sing sampeyan ora duwe wektu minangka salah sawijining watesan sing sampeyan ora bisa maca kanthi luwih akeh. Nanging, limalas menit wacan saben dinane Dheweke bisa dadi produktif banget yen sampeyan ndeleng jumlah wektu ing perspektif holistik.

Sinau ing perpustakaan

5. Pateni ponsel nalika sinau

Iki minangka salah sawijining kabiasaan paling apik sing bisa ditindakake. Ponsel minangka sumber gangguan umum, amarga iku penting banget yen sampeyan nindakake tumindak ninggalake telpon ing papan sing beda kanggo fokus ing lapangan tumindak langsung.

Yen sampeyan duwe telpon ing cedhak papan pasinaon, sampeyan dhewe bakal menehi propisiasi manungsa waé sing kasebar amarga normal yen keseimbangan lengganan bisa menang ing pirang-pirang wektu yen sampeyan dhewe nggodha banget. Saliyane mateni ponsel sampeyan, sampeyan uga bisa kebiasaan lunga sinau ing perpustakaanUtamane yen sampeyan angel musatake ing omah utawa gangguan TV bisa mbuwang potensial sampeyan.

Iku mung sawetara target taun anyar sing bisa sampeyan lakoni sajrone urip. Nanging, crita sampeyan unik. Amarga iku, disaranake sampeyan nggawe ilusi sampeyan dhewe. Tulisake target Taun Anyar sing penting kanggo sampeyan kanthi akademis. Iki wektu sing tepat kanggo ngluncurake agenda utawa tanggalan tabel anyar, minangka sumber daya sing bisa mbantu sampeyan ngatur wektu kanthi luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.