Sakit sirah liyane kanthi "revalidasi" sing misuwur

Sakit sirah liyane kanthi revalidasi sing misuwur

Wiwit "revalidasi" sing misuwur sing kudu dialami kabeh siswa, wis dikonfirmasi, "warta ala" kanggo para siswa wis terus-terusan terus maju. Salah sawijining maos pungkasan kaya ing ngisor iki: «Siswa ing taun pungkasan ESO (kaping 4) sing gagal loro telpon sing diadegake saben kursus kanggo pambiji ESO pungkasan lan pengin sinau babagan taun sabanjuré, mung bisa ndhaptar Pelatihan Kejuruan Dasar. Modalitas LOMCE iki ditujokake kanggo siswa antara umur 15 lan 17 taun sing nembe lulus siklus pertama ESO, yaiku nganti 2. "

Lan pitakonane, kapan langkah-langkah kasebut bakal diwiwiti? Bakal dadi kursus sing diwiwiti, 2016-2017 kanggo bocah lanang ing taun kaping papat ESO lan taun kapindho Baccalaureate.

Informasi liyane babagan Revalidasi

  • Kanggo njaluk Gelar sarjana Evaluasi pungkasan kudu dilewati kanthi biji sing padha utawa luwih saka 5 saka 10. Rata-rata biji sing dipikolehi ing saben mata pelajaran sing dijupuk ing Baccalaureate bakal duwe bobot 60% lan 40% sing dipikolehi ing evaluasi pungkasan jarene panggung.
  • Kanggo njaluk lulusan lulusan ing ESO Sampeyan kudu lulus evaluasi pungkasan kanthi kualifikasi luwih saka utawa padha karo 5 poin saka 10, kanthi bobot 70% rata-rata kualifikasi sing dipikolehi ing ESO lan 30% tes pungkasan.
  • LTes kasebut bakal dipérang dadi telung bagean: a) Sing pertama kalebu 200 pitakonan maksimal saka papat subyek umum subjek inti; b) Sing nomer loro bakal ngevaluasi, liwat maksimal 100 pitakonan, sing opsional, lan pungkasane, c) Sing nomer telu kalebu maksimal 50 pitakon kanggo pitakon tartamtu.

Sawetara wong setuju karo langkah-langkah anyar kasebut ing babagan pendhidhikan. Kita bakal weruh asil sing ditawakake lan yen pancen nambah kualitas pendhidhikan ing Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   BETSY ZAMBRANO ngandika

    HELLO; PITAKONKU, BUDAKKU Duwe NATIONALITY SPANISH, IS VENEZUELAN LAN DUWIT BARCELONA - SPAIN 6 WULUH SUMBULAN, SIJI BISA NGAPAK LAPSE PENDIDIKAN DASAR 5th, ING KANGGO DIPUNJULI NGANGGO 5 DAN IKU BUDAYA, INI Kepiye KANGGO Nindakake Studi, Yaiku kanggo miwiti maneh taun kaping 5, wiwit aku mung nyetujoni tanggal 4 lan pungkasan tanggal 5 ... Dheweke umure 17 taun