Strategi motivasi mandiri kanggo urip saben dinane

Salah siji amarga sinau babagan nggarap proyek / proyek pribadi anyar, duwe motivasi saben dina sing cukup perlu 100% kanggo maju kaya sing dikarepake lan dikarepake.

Yen saiki sampeyan ngalami wektu sing ala motivasi dhiri lan sampeyan pengin seri pedoman lan strategi Supaya ora kentekan semangat lan motivasi saben dina, yaiku 10 macem-macem prekara sing bisa ditindakake saben dina.

11 pandhuan sing kudu ditindakake supaya motivasi mlaku

  1. Mikir positif.
  2. Ing sawijining dina sampeyan bisa gagal, nanging ora loro, luwih-luwih saurutan.
  3. Siapke pikiran sampeyan kanggo momen kegirangan.
  4. Temokake penasihat sing apik.
  5. Temokake karepmu sing sejati.
  6. Bayangake entuk target saben dina.
  7. Gawe dhaptar alasan sampeyan tetep motivasi.
  8. Terinspirasi saka prekara-prekara cilik saben dina.
  9. Gawe dhaptar sing nuduhake saben kemajuan saben dina.
  10. Persaingan sing sehat minangka sumber motivasi sing apik, nanging luwih penting yen sampeyan saling bersaing: menehi luwih akeh saben dinane, ningkatake awakmu, lsp.
  11. Goleki frase, gambar, sing bisa menehi inspirasi saben dina lan menehi semangat nalika kekuwatan wiwit lemes.

Yen sampeyan isih ora duwe motivasi, waca iki phrases:

  • "Pancen isih cepet banget kanggo nyerah" (Norman Vincent Peale).
  • «Sampeyan kudu ngrampungake» (Denis Diderot).
  • "Kita dadi kaya sing kita pikirake" (Earl Nightingale).
  • "Tiba kaping pitu lan tangi wolu" (Paribasan Jepang).
  • "Kesenengan lan tumindak nggawe jam katon cekak" (William Shakespeare).
  • "Wong sing duwe ide anyar iku guyon nganti ide kasebut sukses" (Mark Twain).
  • "Gagal dudu pilihan. Kabeh wong kudu sukses » (Arnold Schwarzenegger).
  • "Manungsa butuh kesulitan amarga dibutuhake supaya bisa sukses" (APJ Abdul Kalam).
  • Kekalahan dudu kegagalan paling ala. Ora nyoba iku kegagalan nyata » (George Edward Woodberry).

Muga-muga frasa lan pedoman iki bisa mbantu sampeyan entuk sing dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.