Кармен Гилен

Гроздобер '84, немирен задник со лошо место и со повеќе вкусови и хоби. Ажурирањето на курсевите е еден од моите приоритети: никогаш не престанувате да учите. Дали сакате да знаете како да се подобрите во студиите? Во моите статии ќе најдете многу совети кои, се надевам, ќе ви помогнат да ја подобрите обуката.