Марија Хозе Ролдан

Јас сум Марија Хозе Ролдан и цврсто верувам во трансформативната моќ на континуираното учење. За мене секое образовно искуство е можност да пораснам, да се развивам и малку поблиску до моите цели. Убеден сум дека знаењето е клучот што ги отвора сите врати низ кои сакаме да поминеме во животот. Во FormaciónyEstudios, ние сме посветени да ви ги дадеме потребните алатки за да можете успешно да ги постигнете вашите цели. Цврсто верувам дека никогаш не е доцна да продолжиме да учиме и дека секој чекор што го правиме на нашиот тренинг пат нè носи малку поблиску до животот што сакаме да го живееме. Ве поканувам да останете на блогот, каде заедно можеме да работиме на остварување на вашите соништа и аспирации преку солидна база на знаење. Бидејќи учењето никогаш не зазема простор, но ве носи таму каде што сакате да одите!