Енкарни Аркоја

Отсекогаш сум бил заинтересиран за стручна обука и водство (FOL) и во мојата кариера сум поминал низ предмети поврзани со ова. Покрај тоа, учењето техники на студии е нешто што го привлече моето внимание, особено за да ги научам децата да учат.