Teknisi dina pertukangan kai sareng jati, Latihan Profesional

Tukang kayu sareng teknisi jati

proses pabrik jati éta sok dirajagkeun. Nanging, révolusi industri anu dimimitian dina abad ka-XNUMX nyandak papanggihan sareng perluasan manufaktur, sareng seueur perdagangan manual anu akhirna digusur ku produksi massal.

Sanaon pesona sareng nilai tambah pikeun ngahasilkeun seni unik parantos leungit, éta fabrikasi serial, papanggihan anyar metode produksi dina skala anu langkung ageung, éta ogé parantos nyandak panilitian pikeun pamekaran bahan énggal anu ngagentos sumber daya bumi anu lengkep dina salian ti kanyataan tiasa padamelan seueur deui jalmi anu ngalaksanakeun padamelan sacara langsung atanapi henteu langsung aub dina sadaya prosés.

Dinten ayeuna industri jati éta dina pertumbuhan pinuh. Aya seueur modél bisnis dumasar kana komérsialisasi jati: klasik, modérn, avant-garde, self-assembling, sareng sajabana ... sareng aya seueur populasi anu padamelan lengkep dina industri ieu. Upami anjeun resep ngagabung sareng sektor ieu, parantos réngsé ESO atanapi parantos gaduh gelar téknis, sareng anu sanésna, anjeun tiasa ngamimitian daur gelar sedeng dina Pelatihan Kejuruan sareng siapkeun kéngingkeun gelar tina Teknisi dina pertukangan sareng perabotan.

Dina jam ngajar 2000 na anjeun bakal tiasa diajar ngeunaan prosés pembuatan elemen jati sareng pertukangan, terang sareng ngamalkeun téhnik bérés (varnishing sareng lacquering), majelis tina parabot, ogé panggunaan mesin anu kalibet dina masing-masing tahapan.

Anjeun tiasa padamelan anjeun dina industri séktor sareng bertindak salaku kapala seueur departemén anu kalibet dina komisi, manufaktur, ngarakit sareng ngarengsekeun jati sareng unsur pertukangan. Anjeun tiasa ogé latihan salaku propésional mandiri, jadi bos anjeun sorangan dina bengkel pikeun produksi pertukangan sareng elemen jati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nganalisis Rotonda Callejas cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring resep diajar, naha anjeun tiasa nyarios dimana kuring kedah angkat

  2.   Yurema Morante Bedoya cenahna

    HALO SORANG DARI LATIHAN JEUNG PELAJARAN

    YUREMA MORANTE BEDOYA NGOMONGKEUN Kuring 30 taun ka tukang jeung nyerat ka anjeun ti peru, kuring nunjukkeun ka anjeun yén kuring resep pikeun latihan salaku téknik dina karpét sareng perabotan, Janten dina halaman anjeun kuring mendakan ARTIKEL, TANPA LOGGING PROFESIONAL dina latihan ieu. CENTRO DE ESTUDIOS BUKA DÉSILASI APLIKASI JEUNG BIAYA.

    Kusabab kitu, kuring bakal resep ngadukung anjeun pikeun ngalatih latihan profési ieu, ogé kursus atanapi spésialisasi anu dialungkeun ka desain sareng arsitéktur.

    Abdi ngahargaan pisan dukungan anjeun sareng réspon réspon.

    Nangkeup badag.

    YUREMA MORANTE BEDOYA