Pangusaha nyaéta murid

pengusaha

Salami sababaraha bulan terakhir, seueur jalma parantos ngamimitian petualangan anu rada khusus, nyaéta mahluk pangusaha. Ku cara anu béda, jalma-jalma parantos nempatkeun ideu-ideu anu aya dina pipikiran. Sareng seueur diantara aranjeunna parantos suksés, anu parantos ngahasilkeun anu sanés jelema parantos nyobian anu sami.

Popularitas tindakan ieu terus ningkat dugi ka ngahontal titik anu narik pisan: kanyataan yén sanajan pusat atikan nyaéta kelas pangajaran dimana murid diajar janten pangusaha. Anjeun bakal parantos nganggap hasilna, sabab seueur murangkalih anu diajar ngalaksanakeun proyék sorangan, kalayan naon hartosna.

Urang kedah émut yén pangusaha nyaéta, dasarna, jalma anu nyobian ngalaksanakeun proyek. Sareng proyék ieu biasana perusahaan atanapi bisnis. Éta bakal langkung atanapi kirang suksés, tapi ideu dasarna nyaéta, janten teu aya saeutik jalma anu nyobian. Kanyataan yén éta diajarkeun di kelas Éta parantos mangrupikeun kanyataan anu penting pisan, margi ku cara ieu barudak diajar sababaraha jinis nilai, anu bakal nguntungkeun pisan dina pagawéanana.

Kami henteu kedah ningali pangusaha salaku pengusaha, tapi, salaku jalma anu hoyong ngalaksanakeun bisnis, sering inovatif, sareng saha aranjeunna hoyong nawiskeun produk palanggan anu bakal mangpaat pisan dina sababaraha aspek kahirupan. Upami urang ngekstrapolasi éta ka murid, urang bakal mendakan yén aranjeunna bakal ngagaduhan seueur gagasan alus

Janten wirausaha pisan alus Tapi, upami urang ningalna ku cara anu langkung ati-ati, éta ogé leres yén urang bakal ningali yén sadayana, dina cara anu tangtu, urang téh pangusaha.

Inpormasi lengkep - Nonoman langkung resep janten pengusaha
Poto - Wikimedia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.