Téknisi unggulan pikeun prosthetics sareng orthotics

Téknisi unggulan pikeun prosthetics sareng orthotics

Dina kulawarga Kaséhatan, dina hiji siklus Siklus latihan pendidikan tinggi, dimungkinkeun pikeun kéngingkeun gelar tina Teknisi Unggul dina prostetik sareng orthotics, tapi sateuacan ngaksés jam ajaran 2000 anjeun kedah nyumponan sababaraha sarat, anu kami nyilakakeun anjeun di handap:

1. Upami anjeun parantos kéngingkeun Baccalaureate atanapi gelar Baccalaureate Kadua, dina sababaraha modalitas Baccalaureate ékspérimén.

2. Upami anjeun ngagaduhan gelar Téknik Unggul atanapi Spesialis.

3. Salami anjeun parantos lulus Universitas Oriéntasi atanapi kursus pra-universitas.

4. Upami anjeun ngagaduhan gelar Universitas atanapi sarimbag, pikeun tujuan akademik.

Di sisi anu sanésna, nyaéta Téknisi unggulan pikeun prosthetics sareng orthotics janten ahli anu sanggup adaptasi, ogé ngadamel, prostesis, orthoses sareng orthotics numutkeun resep dokter, ogé pikeun ngatur lingkungan sareng metode pabrikan prostheses, orthotics sareng orthotics sareng, tangtosna, ngalaksanakeun manajemén sareng administrasi pusat laboratorium sareng ortopedi.

El Rencana latihan ngandung ajaran tioritis-praktis, dumasar kana ieu di handap modul propésional: manajemén sareng administrasi laboratorium sareng pusat orthopedic, desain bagian ortho-prosthetic, produksi produk ortho-prosthetic dumasar kana resép médis, adaptasi ortho-prostheses, fisiopatologi ortho-prosthesis, jst.

Kaluar Ayub. Sakumaha parantos kami béjakeun ka anjeun, latihan ngalangkungan 2000 jam ngajar. Dina akhir pangajaran anjeun anjeun bakal tiasa mendakan lapangan padamelan dina séktor Podomoro tina orthopaedics, ogé di daérah umum sareng swasta, ogé nyiptakeun perusahaan anjeun nyalira salaku ahli bébas. Posisi anu bakal dicekel nyaéta: Téhnik ortho-prostesis, teknisi orthopedic sareng kapala laboratorium ortho-prosthesis. Ogé, anjeun bakal tiasa meta salaku Delegasi Komérsial perusahaan anu ngadamel prostetik orthotic.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juru salamet cenahna

    Abdi hoyong terang dimana kuring tiasa diajar karir téknisi atasan dina orthotics di Nuevo Leon Mexico

  2.   Daniel cenahna

    kuring ogé, di Nuevo León, tapi sigana aranjeunna henteu ngajawab di dieu.

  3.   ZACARIAS FELIX RUBEN cenahna

    ENGA SUKSES, kuring hoyong terang upami kuring tiasa diajar anu ngurus orthosis sareng proposis dina jarak anu jauh, kuring ti ibukota modéren, kuring hoyong diajar karir éta.
    Abdi mangrupikeun teknisi anu luhung dina instruksi bedah.
    Muga-muga anjeun ngagaduhan kahadean pikeun nyayogikeun kuring sareng data anu diperyogikeun pikeun terang upami éta mungkin, dimana sareng kumaha kuring kedah ngalakukeun. Ti anu parantos hatur nuhun pisan.

  4.   MELISA CARRANZA cenahna

    Halo, abdi hoyong diajar Téknik Unggul dina Orthotics. Abdi resep pisan kuring ti propinsi Córdoba, ditampi di Lic. Di Bioimagenes.
    Abdi peryogi saran inpormasi, hatur nuhun pisan !!!

  5.   Julieta Carbonell Hervas cenahna

    Abdi hoyong inpormasi ngeunaan Téknik Unggul dina kursus Orthotics.
    hatur nuhun

  6.   ROBERTO CARRIZO cenahna

    Halo, Dupi anjeun ngirim kuring inpormasi ngeunaan gelar ieu?

  7.   ARTURO MENDOZA cenahna

    Wilujeng siang abdi hoyong anjeun ngapdet kuring ngeunaan karir ieu sareng Abdi hoyong inpormasi ngeunaan kursus Téknik Superior dina orthotics.

  8.   konchi ramos cenahna

    Abdi hoyong nampi inpormasi anu diénggalan ngeunaan Téknik Unggul dina kursus Orthotics

    Hatur nuhun tur Wasalam