Ekipi editorial

Formación y Estudios është një sit me origjinë në vitin 2010 që synon të mbajë të informuar lexuesit e saj për më të rejat lajmet, ndryshimet dhe thirrjet të sistemit arsimor. Pjesa dërrmuese e kundërshtimet dhe temat e universitetit dhe shkollës, nga mënyra se si të kryhet një proces i veçantë burokratik e deri te burimet dhe udhëzuesit për studentët.

E gjithë kjo është e mundur falë ekipit tonë editorial që mund ta shihni më poshtë. Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij grupi, mund të na kontaktoni këtu. Nga ana tjetër, në kjo faqe Të gjitha temat që kemi mbuluar mund t’i gjeni në këtë faqe ndër vite, të renditura sipas kategorive.

Redaktorët

  Ish-redaktorët

  • Maite Nicuesa

   I diplomuar dhe doktor në Filozofi nga Universiteti i Navarrës. Kurs eksperti në stërvitje në Escuela D'Arte Formación. Kam kryer një shumëllojshmëri të gjerë kursesh gjatë gjithë karrierës sime. Unë punoj si redaktor dhe bashkëpunoj me media të ndryshme dixhitale. Shkrimi dhe filozofia janë pjesë e vokacionit tim profesional. Më pëlqen të shkruaj për inteligjencën emocionale, stërvitjen, zhvillimin personal, teknikat e studimit dhe edukimin. Dëshira për të vazhduar mësimin, përmes kërkimit të temave të reja, më shoqëron çdo ditë. I dua kinemanë dhe teatrin (dhe i shijoj si spektator në kohën time të lirë). Aktualisht jam e angazhuar edhe në një klub librash.

  • maria jose roldan

   Unë jam María José Roldán dhe besoj fort në fuqinë transformuese të të mësuarit të vazhdueshëm. Për mua, çdo përvojë arsimore është një mundësi për t'u rritur, për t'u zhvilluar dhe për t'u afruar pak më shumë me qëllimet e mia. Jam i bindur se dija është çelësi që hap të gjitha dyert që duam të kalojmë në jetë. Në FormaciónyEstudios, ne jemi të përkushtuar t'ju japim mjetet e nevojshme në mënyrë që të arrini me sukses qëllimet tuaja. Unë besoj fuqishëm se nuk është kurrë vonë për të vazhduar të mësuarit dhe se çdo hap që hedhim në rrugën tonë të trajnimit na sjell pak më afër jetës që duam të jetojmë. Ju ftoj të qëndroni në blog, ku së bashku mund të punojmë për të realizuar ëndrrat dhe aspiratat tuaja nëpërmjet një baze njohurish solide. Sepse të mësuarit nuk zë kurrë hapësirë, por të çon atje ku dëshiron të shkosh!

  • Carmen guillen

   I lindur në vitin e gjallë 1984, kam qenë gjithmonë një person me interesa të ndryshme dhe një student i përjetshëm në klasën e jetës. Që i vogël, kurioziteti më shtyu të eksploroja fusha të ndryshme të dijes, gjë që më ka bërë një redaktor të gjithanshëm dhe të mirëinformuar. Edukimi im nuk është i kufizuar në klasat tradicionale; Unë vazhdimisht kërkoj të zgjeroj horizontet e mia përmes kurseve dhe seminareve online që pasurojnë jetën time personale dhe profesionale. Unë besoj fort se të mësuarit është një udhëtim i pafund dhe çdo njohuri e re e fituar është një mjet tjetër në arsenalin tim të shkrimit. Nëse po kërkoni mënyra për të rritur aftësitë tuaja të studimit, më lejoni t'ju them se keni ardhur në vendin e duhur. Në çdo artikull që shkruaj, ndaj teknikat dhe strategjitë e provuara që kanë ndriçuar rrugën time arsimore dhe, shpresoj, do të ndriçojnë edhe tuajën.