reklamat

Kurse për të papunët në Alcorcón

Këshilli i Qytetit Alcorcón do të zhvillojë kurse të formimit profesional për punësim në mënyrë që të bëjë që të papunët e qytetit të kenë më shumë gjasa të gjejnë një punë. Kurset do të jepen nga Departamenti i Ekonomisë, Punësimit dhe Teknologjive të Reja, i cili kryesohet nga Carlos Gómez. Kryebashkiaku ka njoftuar një marrëveshje me Komunitetin e Madridit për të pajisur kurset.

Logroño do t'u japë trajnim dhe punësim 113 të papunëve me probleme të veçanta të futjes së punës

Veprimet e reja për punësim janë nisur nga Shërbimi i Punësimit i La Rioja dhe janë materializuar në shtatë projekte të formimit profesional për punësim të organizuara rreth Punëtorive të Punësimit dhe Shkollave të Punëtorive. 113 njerëz të papunë do të marrin pjesë në projekte, të gjithë i përkasin grupeve me probleme të veçanta të futjes së punës.

CTI i San Fernando do të zhvillojë kurse për të papunët nga Cádiz që nga shtatori

Centro de Técnicas Reunidas de San Fernando ka filluar programimin e kurseve të aftësimit profesional për punësim që do të mbahen në 2011 dhe 2012 për të papunët në Gjirin e Cádiz. CTI varet organikisht nga institucione të ndryshme publike, të tilla si Departamenti i Punësimit, Junta de Andalucía dhe Këshilli i Qytetit Bahí de Cádiz.

Këshilli Krahinor i Huesca dhe Cinca Medio zhvillojnë programe të reja trajnimi për të papunët

Regjioni Cinca Medio dhe Këshilli Krahinor i Huesca kanë nënshkruar një marrëveshje për të siguruar trajnim profesional për punësim në fushat e shërbimit ndaj klientit dhe mirëmbajtjes së faqeve të internetit. Të dy kurset janë pjesë e programeve të Trajnimit dhe Punësimit të njësive vendore. Shtatë qarqe të tjera të Huesca-s gjithashtu marrin pjesë në këtë marrëveshje.

Pikat kryesore të kategorisë