reklamat

Kurse për të papunët në Alcorcón

Këshilli i Qytetit Alcorcón do të zhvillojë kurse të formimit profesional për punësim në mënyrë që të bëjë që të papunët e qytetit të kenë më shumë gjasa të gjejnë një punë. Kurset do të jepen nga Departamenti i Ekonomisë, Punësimit dhe Teknologjive të Reja, i cili kryesohet nga Carlos Gómez. Kryebashkiaku ka njoftuar një marrëveshje me Komunitetin e Madridit për të pajisur kurset.

FEDETO do të ofrojë trajnime për punëtorët e vetëpunësuar dhe aktivë

FEDETO do të sigurojë trajnim nga shkurti i ardhshëm për të vetëpunësuarit dhe NVM-të në krahinë. Shtë një trajnim falas dhe trajnim në internet për ato tema që janë më të nevojshme nga punëtorët e vetë-punësuar dhe bizneset e vogla dhe të mesme. Ndër kurset që mund të gjenden ne kemi kurset e menaxherit dixhital, ndihmës menaxherit, menaxhimit të kostos, menaxhimit ekonomik dhe financiar, menaxhimit të njerëzve, menaxhimit të ekipit dhe menaxhimit të kohës.